YOZGAT / ŞEFAATLİ - Şefaatli Halk Eğitimi Merkezi

May

Kurumumuz tarafindan 22-26 Nisan 2024 Hayat Boyu Öğrenme Kurumlari Geleceğimiz Olan Çocuklarla Buluşuyor temasıyla Minik Eller Büyük Hayaller etkinlikleri düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

HEMBA sistemi ile, Halk Eğitimi Merkezi kursları artık dijital olarak verilebilecek.

Eğitimler, uzaktan eğitimle (online) olacak.

Kursları bitirenlere katılım / başarı sertifikası verilecek.

Mrt

Kurumumuz kütüphanesi 08.00-17.00 arasi vatandaşlarımızın kullanımına açıktır.

Kurumumuzda ebru kursu başlamıştır.

Öğretmenimize ve kursiyerlerimize başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun. Kurumumuzda açılacak kurslar hakkında bilgi almak için, sizleri Halk Eğitimi Merkezi'ne bekliyoruz.

Haz

Hayat boyu öğrenme haftası etkinlikleri kapsamında yapılan etkinliklerle alakalı videomuza aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

Haz

1 - 7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında belirlenen etkinlikler duyurumuzda belirtilmiştir.